Nieuws

Stichting Krusha breidt haar werkterrein uit

In 2019 hebben we met een reisgroep van “Stichting GAiN” en “Stichting Krusha” een project in Kenia bezocht. Dit project bevindt zich in een van de grootste sloppenwijken van de wereld namelijk in de wijk Kibera in de hoofdstad Nairobi. Dit project bestond uit de bouw/verbouw van een Daycare Centre. Dit project was tijdens ons bezoek inmiddels al heel ver gevorderd en met subsidiegelden via NEON (Nunspeet EN Ontwikkelingssamenwerking) konden de laatste wensen ingevuld worden en kon in 2020 dit project als afgerond beschouwd worden.

Inmiddels worden in deze Daycare dagelijks ruim 20 kinderen opgevangen. Ze worden in een veilige omgeving opgevangen en krijgen onderwijs, een maaltijd en niet onbelangrijk, ze worden ook vertrouwd gemaakt met Bijbelse verhalen en liedjes. Om dit allemaal mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig. We kunnen u meedelen dat “Stichting Krusha” dit prachtige project sinds 1 januari 2022 opgepakt heeft en zal in ieder geval de komende twee jaren als hoofdsponsor optreden.  Informatie over de afronding van het project vindt u hier. Lees de – laatste update “Stichting GAiN” – Daycare Kenia. 

We hopen u de komende jaren op de hoogte te houden over de ontwikkelingen van dit mooie project. Wilt u dit project financieel steunen, dan kunt u dat doen door een gift over te maken op de rekening van “Stichting Krusha” o.v.v. Daycare Kenia.

Leider van het DayCare project is James KiriKa

 

 

 

 

Dienen door te delen